
Մասնակիցներ՝ 4-րդ, 5-րդ և 6-րդ դասարանի սովորողներ
Ժամկետը՝ փետրվար ամիս
Նպատակը՝
Յուրաքանչյուր սովորող պատմում է չրերի օգտակար հատկությունների մասին:
Սովորողները պատմում են, թե ինչպե՞ս են չրերը պատրաստում, ի՞նչ եղանակով, ո՞ր մրգերից և ո՞ր բանջարեղեններից:
Պատմում են՝ մայրիկին կամ տատիկին օգնել են չրերի պատրաստման հարցում:
Արդյունքում՝
Սովորողները ստեղծած ուսումնական նյութերը, ֆոտոպատումները տեղադրում են իրենց բլոգներում:
Նախագծի արդյունքը՝ այստեղ: