Բանջարեղենի օգտակար հատկությունները

inCollage_20201115_225417581
Միջին դպրոցի 6-րդ դասարանի սովորողների հետ ծանոթանում ենք բանջարեղենի օգտակար հատկություններին, և այդ ընթացքում սովորողները  ընկեր Գոհարի հետ կտրատում էին, տեսակավարում էին բանջարեղենները, որպեսզի թթու դնեն՝

6-1 դասարան

Աբովյան Ալեն- Բանջարեղենի օգտակար հատկությունները
Աթանեսյան Դավիթ- Բազուկի մասին
Անանյան Մարի- Բանջարեղենի մասին
Դոխոյան Լիաննա- Բանջարեղենի մասին
Իսրայելյան Ալեքսանդր- Կաղամբի մասին

6-3 դասարան

Աղայան Դավիթ- Կաղամբի մասին
Ղազարյան Հովհաննես — Գազարի մասին
Ղազարյան Նարե- Գազարի օգտակար հատկությունների մասին
Մաթևոսյան Ռուբեն- Դդումի օգտակար հատկությունները
Թալանչյան Վահագն- Պղպեղի մասին
Սարգսյան Վահան- Գազարի և լոլիկի օգտակար հատկությունները

6-5 դասարան
Հարությունյան Անի- Լոլիկի մասին
Բադալյան Արսինե- Կաղամբի մասին
Սարգսյան Գայանե- Եգիպտացորենի մասին
Դուրգարյան Լաուրա- Բանջարեղենների մասին
Նիքոլյան Լորի- Լոլիկի մասին
Եփրեմյան Մարիա- Կիտրոնի մասին
Խաչատրյան Մայա- Բրոկոլիի օգտակար հատկությունները
Քեքեջյան Մելանյա- Կիտրոնի մասին
Ալեքսանյան Օլգա- Վարունգի մասին






Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s